Actie: 50x iPhone 6

 

 

leappSamenwerking leapp & The Lease Factory
Met onze iPhone-actie presenteren wij u graag onze nieuwe partner leapp, internationaal marktleider in het aanbieden van refurbished Apple-apparatuur.
Profiteer als eerste mee van deze samenwerking! Wij bieden de eerste 50 iPhones 6 nu aan met een stevige korting!


iPhone 6Lease Actie: €14,25 per stuk

Deze iPhone 6 heeft een originele prijs van €639,-. De leaseprijs voor 24 maanden bedraagt €19,-. De eerste 50 stuks bieden wij u nu aan voor slechts €14,25 per maand.
Service en verzekering zijn hier vanzelfsprekend in opgenomen.

 

Stuur info! Bel

 

leapp all-in zakelijk
Met leapp all-in zakelijk bieden wij u de ideale B2B-oplossing. Geen zorgen over service en onderhoud en toch een scherp tarief voor een goed werkend Apple-product.


all-in Lite

Ideaal voor de kleine zakelijk gebruiker, die graag duidelijkheid heeft over de maandelijkse kosten. Operationele lease voor paketten vanaf €2.500,-.

all-in Pro
Als grote zakelijke gebruiker kunt u binnen een vooraf bepaalde limiet (va. €10.000,-) tijdens de looptijd apparatuur toevoegen en weer inleveren. Uw contract wordt hier automatisch op aangepast. Bovendien wordt alle apparatuur na 18 maanden standaard vervangen, zodat u altijd over up-to-date Apple-apparatuur beschikt.

 

leapp all-in

 

iPhone 6 Space Gray 16GB
 

Wat is refurbishment?
Refurbishment is een relatief nieuw concept dat snel aan populariteit wint. Met ‘refurbished’ bedoelen we producten die eerder ‘gebruikt’ zijn geweest en die dankzij een opknapbeurt op meer dan 50 punten weer als nieuw zijn.
Bij leapp geven we Apple-producten zo een tweede leven. Dat doen we met de kwaliteit en service zoals u die van Apple gewend bent. Een win-win situatie, want dit is goed voor de portemonnee én het milieu!

 
Alle voordelen op een rij:

2 jaar uitgebreide garantie

Premium refurbished door de Apple-gecertificeerde experts van leapp

In-house reparatie-service

Service in 24 winkels

Persoonlijke support

Het milieuvriendelijke alternatief voor een nieuw product