Commercieel Leaseadviseur Binnendienst

 

In verband met aanhoudend succes zijn wij op zoek naar een:

 

Commerciële Lease-adviseur binnendienst

 

 

Functieomschrijving

Je bent sparring partner voor de verkopers van de aangesloten autobedrijven, voor onze relaties, wagenparkbeheerders en berijders.

Hierbij ga je continuïteit bij bestaande relaties genereren en waar mogelijk bouw je de relatie uit.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitbrengen en opvolgen van offertes en het sluiten van contracten.

 

Als Lease-adviseur ben je, samen met je directe collega’s verantwoordelijk voor het adviseren, offreren en verkopen van Financial Lease-, Operational Lease- en Private Lease producten via autobedrijven, intermediairs en bij eindklanten. Daarnaast benader je de autobedrijven en onze relaties ook proactief en bouw je een band met ze op.

 

Intern werk je nauw samen met je directe collega’s en collega’s van de afdelingen Kredietacceptatie, Contractbeheer en Debiteurenbeheer.

Je levert een bijdrage aan het optimaliseren van interne processen en je bent bereid om afdeling overschrijdend werk te verrichten.

Je leidinggevende is het Hoofd van de commerciële binnendienst.

 

Functie-eisen

- Je bent commercieel en communicatief vaardig;

- Je bent goed met cijfers;

- Je bent proactief en sociaal;

- Je bent een leergierige teamspeler;

- Je bent zelfstandig, neemt initiatieven, signaleert problemen en komt met verbetervoorstellen;

- Je bent stressbestendig, objectief en gaat creatief om met tegenwerpingen;

- Je hebt ervaring met Outlook, Word en Excel;

- Je hebt kennis van relevante systemen o.a. Carwise;

- Kennis van wet- en regelgeving op dit gebied is een pre.

 

Wat bieden we?

Een prettige werksfeer met enthousiaste collega's en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Door de structuur en ambitie van de organisatie kun je je verder ontwikkelen en groeien in je carrière.

 

Interesse? Stuur je CV inclusief motivatie naar sollicitatie@hiltermannleasegroep.nl

 

 

Bedrijfsprofiel

Hiltermann Lease Groep is opgericht in 2004 en is een niet bank-gebonden en merkonafhankelijke lease-holding die zich richt op zowel operationele- als financiële lease van personenauto’s en bedrijfswagens, alsmede de financiering van bedrijfsmiddelen. Hiltermann Lease Groep bestaat uit drie gespecialiseerde werkmaatschappijen met elk hun eigen kennis en ervaring. Zo kunnen we een compleet aanbod bieden en tegelijkertijd persoonlijk aandacht en expertise garanderen.

 

Voor operationele lease en verhuur van personenauto’s en lichte bestelwagens is Strix Lease Service de aangewezen partner. Auto Lease Company richt zich op financiële lease van personen- en bedrijfswagens. Wie op zoek is naar de financiering van bedrijfsmiddelen – van schoonmaakmachines tot landbouwwerktuigen – kan bij The Lease Factory terecht.

 

Hiltermann Lease Groep bestaat momenteel uit een team van ongeveer 70 medewerkers. Het bedrijf beheert ruim 22.000 leasecontracten en behoort hiermee tot de Top 10 van Nederlandse autoleasemaatschappijen. Hiltermann Lease Groep heeft een balanstotaal van circa 300 miljoen en een jaarlijkse omzet van circa 100 miljoen Euro. Hiltermann Lease Groep is de laatste jaren succesvol gegroeid en de verwachtingen voor de toekomst zijn positief.