Vacature Medewerker Sales Support

 

The Lease Factory is dé bankonafhankelijke equipment leasemaatschappij van Nederland. Wij maken dit elke dag waar door een zeer hoge mate van servicegerichtheid, flexibele dienstverlening en innoverende producten specifiek gericht op onze doelgroepen. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in het midden- en topsegment van het bedrijfsleven.

Wegens aanhoudende groei zoeken wij op korte termijn een enthousiaste, ondernemende collega die ons team komt versterken.

 

 

Sales Support (binnendienst)

full-time

 

Functieomschrijving

Je gaat aan de slag in het team commerciële binnendienst, waar je te maken krijgt met een mix van bestaande relaties én met prospects. Je onderhoudt op initiatiefrijke wijze  contact met relaties en fungeert daarbij als aanspreekpunt.

Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen, calculeren en opvolgen van offertes en het voorbereiden van dossiers voor acceptatie. Je adviseert klanten over leasevormen en schakelt met de verkoopadministratie voor de opmaak van de leaseovereenkomsten.

Je vormt een vast team met de accountmanagers (buitendienst).

 

Functie-eisen

Je bent een commercieel talent die voor alles de klant centraal stelt. Dienstverlening staat bij jou hoog in het vaandel en je weet een stevige band op te bouwen én te onderhouden met bestaande relaties.

Je bent resultaatgericht en je hebt voldoende en aantoonbare ervaring opgebouwd om het maximale resultaat te realiseren. Je bent communicatief goed onderlegd, acteert op HBO-denkniveau en hebt een opleiding commerciële economie of vergelijkbaar op zak.

Je bent een slagvaardig type en je voelt je thuis in een jong en dynamisch team. Daarbij weet je goed om te gaan met de brede verantwoordelijkheden die deze functie met zich meebrengt.

 

Persoonskenmerken

• Sterke commerciële vaardigheden;
• Analytisch denkvermogen en pro-actieve instelling;
• Enthousiaste en resultaatgerichte teamplayer;
• Grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel;
• Klant- en servicegericht kunnen handelen;
• Zin om wat te leren;
• Vlotte communicator, weet snel contacten te leggen met relaties.

 

Wij bieden

Een prettige werksfeer met enthousiaste collega's en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Reageren?

Ben je enthousiast, op zoek naar een uitdagende functie en diegene die ons commercieel sterker maakt? Reageer dan schriftelijk met een overtuigende motivatie en een uitgebreide curriculum vitae. Deze kun je sturen naar Eelco Postma, Commercieel Manager, via email: e.postma@leasefactory.nl.

 

The Lease Factory B.V.

De heer E. Postma

Postbus 187, 2130 AD HOOFDDORP.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.